tylko wiesz najlepiej jak najszybciej puki na forum wchodza te osoby co ze tak powiem z,,werbuje '' zapewniło by to wieksza liczbe osub
Był konkurs bukmacherski i nawet nie osiągnięto absolutnego minimum, czyli 16 osób. Najpierw trzeba trochę czasu, a później będą tego typu konkursy, nic na siłę
Przypominam iż konkurs toczy się do niedzieli godziny 12:00 !! Więc pozostało jeszcze ok. 24h do zakończenia konkursu, a różnica między 1, a 2 miejscem wynosi zaledwie 4 osoby Powodzenia
W tabeli pierwszy jest krystian0016 jednak zostaje zdyskwalifikowany za dzisiejsze akcje.
Na http://www.livesports.pl/chat/ założyłeś konto promocje24.net i pisałeś to co przedstawiam w załączniku. Zostajesz zdyskwalifikowany i zbanowany za naruszenie wizerunku forum i podawanie nieprawdziwych informacji - przy okazji kup sobie słownik ortograficzny...
O bardzo miłe zaskoczenie . Dzięki przeogromne! Właśnie wbiłem ponownie na stronkę aby pogratulować userowi krystian0016 i doradzić mu żeby ułamek wygranej przeznaczył na słownik ortograficzny. Ale widzę, że nie ma czego gratulować, a ze słownikiem też się spóźniłem. Odezwij się krystian0016 na pw (jeżeli jeszcze możesz) jak kasa do mnie dotrze to przeleję Ci na konto na flaszkę jako nagrodę pocieszenia (piszę na poważnie). Konkurs był fajny i nie powiem zmusił minie do działania a krystian0016 do rywalizacji. Nie można jednak pochwalić czynu jakiego się dopuścił wkręcając tak ludzi. Ewentualnie mógł poprosić o rejestrację zachęcając że fajna stronka etc. Z mojej strony jeżeli będę mógł jeszcze kogoś zaprosić to na pewno to zrobię.
Także gratuluję KAZIU-KKS-KALISZ!!!
Przelew wykonany! Solidna firma!
Ostatnio zmieniony przez Alfonso Perez Nie 21 Lut, 2010 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie tez mile zaskoczenie,w sumie to zrezygnowalem o dalsza walke po tym jak krystian w ciagu dnia zwerbował 40 osob. Ale chyba nikt sie nie zalogowal z jego linka z takim błedem haha
Ostatnio zmieniony przez KAZIU-KKS-KALISZ Pon 22 Lut, 2010 08:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce.
Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem.