Promocje24.net - Promocje w zasięgu ręki Strona Główna

Promocje24.net - Promocje w zasięgu ręki
 Zaproś Usera :: Wyszukiwarka

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Ogłoszenie 
Najlepsza promocja bez depozytu - 20 GBP za FREE -> kliknij po szczegóły

111 PLN GRATIS

200 PLN GRATIS

Gambling-Affiliation

50 PLN GRATIS

100 PLN GRATIS

50 PLN FREE

250 USD GRATIS

30 EUR FREE

Odpowiedz do tematu Promocje24.net - Promocje w zasięgu ręki Strona Główna » Off Topic » Hyde Park » Wyciek danych
Wyciek danych
Autor Wiadomość
Promocje24

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 13:26   Wyciek danych

http://niebezpiecznik.pl/...ch-internautow/

Według mnie na 100% dane wyszły z moneybookers :/ dostałem spam z prawidłowymi danymi na 3 konta mailowe, na które było zarejestrowane 3 różne konta w mb.

Zmiana hasła do mb wskazana...

Co o tym myślicie ?

Alfonso Perez

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 17:13   

A tak się właśnie zastanawiałem skąd oni mają te dane. Od 2 dni mi spamują na interii - poczcie którą podawałem przy rejestracji na MB. Hasło dostępu już zmienione. Dziś dostałem już 4 lub 5 maili z tym samym linkiem od "różnych" ludzi. Co śmieszniejsze wysyłają go od razu do kilku osób o imieniu Dawid. Z serwisu przelewy24 nie korzystałem nigdy więc wykluczam ich. Wszystko wskazuję na MB tym bardziej po tym co napisał kolega wyżej.

hunter

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 17:28   

Jeżeli to mb, a wszystko wskazuje na to, że tak jest to mamy niezłą aferę. moneybookers to instytucja finansowa, która powinna mieć najlepsze zabezpieczenia i taka sytuacja nie powinna mieć nigdy miejsca. Ciekawe jak się sprawa potoczy.

Capo

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 22:40   

Przelewy24 odpadają, bo nie korzystam z ich usług, więc mojej bazy nie posiadają. moneybookers stał się za poważną instytucją w ostatnich latach, teraz jeszcze wprowadzili karty, wszystko możliwe, ale w tą opcję nie chcę mi się wierzyć do końca (dane były bez polskich znaków, również to może wskazywać na mb). Albo zhakowali jakiś b.popularny serwis...

Promocje24

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 22:47   

Ja wysłałem maila do mb w tej sprawie, pewnie jutro support coś odpisze...

Promocje24

Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 13:08   

Info od moneybookers:

W związku z wyrażoną obawą dotyczącą spamu rozsyłanego do niektórych z naszych polskich klientów, chcielibyśmy zapewnić, że żadne dane osobowe lub finansowe nie zostały przez nas ani ujawnione, ani narażone na ujawnienie.

moneybookers jest firmą regulowaną przez Urząd do Spraw Usług Finansowych Wielkiej Brytanii (FSA) i na bieżąco dostosowuje się do wymogów bezpieczeństwa definiowanych zarówno przez instytucje brytyjskie, jak i organa Unii Europejskiej (Europejska Dyrektywa o Ochronie Danych).

Bezpieczeństwo danych naszych klientów jest dla moneybookers sprawą pierwszorzędnej wagi.

Capo

Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 14:21   

Przecież nie napiszą, przykro Nam, to wszystko z Naszej winy :lol:

Promocje24.net - Promocje w zasięgu ręki Strona Główna » Off Topic » Hyde Park » Wyciek danych