Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 12:23 Problem z moneybookers
Mam taki problem z moneybookers, gdy klikam zakładkę wyślij pieniądze lub wypłać wyskakuje mi taki komunikat jak na załączonym obrazku. Proszę o pomoc..
Miałem to samo rano, zmień hasło i e-mail (później możesz znowu przywrócić poprzedni jeśli bardzo go chcesz używać) Coś mi się wydaje, że to w związku z http://www.promocje24.net/wyciek-danych-vt253.htm
Oni odpowiadają nawet do 2 dni, VIP-om w klika minut (nawet telefonicznie), na pewno to nie jest szajs, najbardziej popularny portfel internetowy w Polsce mówi sam za siebie
Weryfikowaliście swoje konto tym listem wysyłanym do domu? Czy bez tego też wam działa??? Bo ja tego nie robiłem i nie wiem czy to coś pomoże czy to bez różnicy???
Weryfikowaliście swoje konto tym listem wysyłanym do domu? Czy bez tego też wam działa???
Tak, weryfikowałem konto poprzez list do domu (+skany rachunku, ID with photo, przelew bankowy na moneybookers, itd.) Bez tej weryfikacji również działa konto moneybookers, tylko wtedy limity są niskie, chyba podstawowy to tylko 1000zł na 90dni.
Ja nie robiłem od początku weryfikacji bo nie zależało mi na dużym limicie. Poprostu ostatnio chciałem je odpalić ale jest zablokowane. Poprosilem o ten list i czekam na niego moze przyjdzie. Jak to nic nie pomoze to dam sobie spokoj z ta firma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum