Promocje24.net - Promocje w zasięgu ręki Strona Główna Gambling-Affiliation

Promocje24.net - Promocje w zasięgu ręki
 Zaproś Usera :: Wyszukiwarka

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Ogłoszenie 
Najlepsza promocja bez depozytu - 20 GBP za FREE -> kliknij po szczegóły

111 PLN GRATIS

200 PLN GRATIS

Gambling-Affiliation

50 PLN GRATIS

100 PLN GRATIS

50 PLN FREE

200 PLN GRATIS

30 EUR FREE

Odpowiedz do tematu Promocje24.net - Promocje w zasięgu ręki Strona Główna » Off Topic » Hyde Park » Problem z moneybookers
Problem z moneybookers
Autor Wiadomość
klop23

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 12:23   Problem z moneybookers

Mam taki problem z moneybookers, gdy klikam zakładkę wyślij pieniądze lub wypłać wyskakuje mi taki komunikat jak na załączonym obrazku. Proszę o pomoc..

1.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 98.23 KB

Capo

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 12:28   

A zmieniłeś to co tam podali?

Promocje24

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 12:33   

Miałem to samo rano, zmień hasło i e-mail (później możesz znowu przywrócić poprzedni jeśli bardzo go chcesz używać) Coś mi się wydaje, że to w związku z http://www.promocje24.net/wyciek-danych-vt253.htm

Capo

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 12:44   

Mi nic takiego nie wyskoczyło, a dostałem te spamerskie maile. Tak z ciekawości zapytam klikaliście w jakieś linki w tym mailu, etc. ?

Promocje24

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 13:13   

Nie...

klop23

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 13:50   

Nie nic nie zmieniałem ale ja nie korzystałem z tego konta pewnie z pół roku.. I jak mam zmienić maila? Na inny czyli inny jakis co mam na siebie?

klop23

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 14:02   

Zmieniłem to co chcieli nic to nie dało na maile nie odpowiadają.. wiecie co w du**e mam ich!!!!! SZAJS i tyle..

Capo

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 14:22   

Oni odpowiadają nawet do 2 dni, VIP-om w klika minut (nawet telefonicznie), na pewno to nie jest szajs, najbardziej popularny portfel internetowy w Polsce mówi sam za siebie

klop23

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 14:23   

To w takim razie nie wiem co jest...Ale mnie to drażnic zaczyna i chyba to rzuce..

klop23

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 16:17   

Weryfikowaliście swoje konto tym listem wysyłanym do domu? Czy bez tego też wam działa??? Bo ja tego nie robiłem i nie wiem czy to coś pomoże czy to bez różnicy???

sacrum

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 16:37   

Masz taką opcję jak edytuj, bo dublujesz posty :) załóż sobie "super" paypala i też będziesz miał portfel internetowy

Capo

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 17:39   

klop23 napisał/a:
Weryfikowaliście swoje konto tym listem wysyłanym do domu? Czy bez tego też wam działa???

Tak, weryfikowałem konto poprzez list do domu (+skany rachunku, ID with photo, przelew bankowy na moneybookers, itd.) Bez tej weryfikacji również działa konto moneybookers, tylko wtedy limity są niskie, chyba podstawowy to tylko 1000zł na 90dni.

sacrum napisał/a:
Masz taką opcję jak edytuj, bo dublujesz posty

+1, dbajmy o porządek :mrgreen:

klop23

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 18:37   

Ja nie robiłem od początku weryfikacji bo nie zależało mi na dużym limicie. Poprostu ostatnio chciałem je odpalić ale jest zablokowane. Poprosilem o ten list i czekam na niego moze przyjdzie. Jak to nic nie pomoze to dam sobie spokoj z ta firma.

Promocje24.net - Promocje w zasięgu ręki Strona Główna » Off Topic » Hyde Park » Problem z moneybookers