7 miejsce 2 pudła
Wszystko bylo trafione niestety droga losowania odpadlem ;/
ja mialem tak samo w poprzednim. ale to jest zle pomyslane. nie dojrz ze musisz trafic co jest trudno zrobic to pozniej jeszcze jakies losowanie... zamiast dac po 20zł kazdemu tko trafil... ale na Betsafe zawsze tak jest. dadza 3 spiny w kasynie to wygralem najwiecvej 0,10 euro... choc raz mialem kase by wykonac chociaz jeden obrot...
ale zazwyczaj wypada u nich 0.03 euro... to nawet na jeden pobrot nei starcza, wiec mogliby ludzia nie zawracac glowy czyms takim. ostatnio mi blad przy obstawianiu wyskoczyl w Betsafe to nie potrafili tego rozwiazac, wedlug nich jest wszystko dobrze, a mialem blad 20011. coraz mniej mnie przekonuje ten buk...
Z powodu wczorajszych problemów z dostępem do naszych stron w dzisiejszym konkursie gramy o 40złotych, a do tego o koszulkę polo, czapkę i pamięć USB od Betsafe.
W dzisiejszym Meczu Dnia mamy kumulację - do wygrania jest 40 złotych! Zapraszam do udziału w konkursie! Szczegóły.
Chcesz wygrać koszulkę Delecty podpisaną przez wszystkich siatkarzy, a do tego zestaw upominków od Betsafe? Nic prostszego! Dowiedz się więcej tutaj! Konkurs trwa do czwartku włącznie.
Mecz Dnia z udziałem Polaków interesuje podwójnie! A jak jeszcze można wygrać 20 złotych, to już w ogóle! Zajrzyj na blog i wytypuj wynik, a być może to Ty wygrasz kasę!
20 ale nie złotych a EURO i nie dla jednej, ale dla 10 osób! Tyle już czeka na Ciebie w nowym konkursie Quick Tip Betsafe! Pospiesz się! Trwa on tylko do 16!
Mistrzowie Świata rozpoczynają swoją drogę w kierunku obrony tytułu. Pierwszą przeszkodą jest Paragwaj. Jak sobie poradzą? Wytypuj wynik spotkania i zgarnij 40 złotych!
Wczoraj Dariusz wygrał 80 złotych! Gratuluję! A dziś mamy już kolejny dzień, kolejny konkurs Mecz Dnia i do wygrania 20 złotych! Trochę mniej, ale i tak warto!
W dzisiejszym Meczu Dnia do wygrania jest ponownie 40 złotych. Wystarczy umieścić komentarz z wynikiem jednego z dwóch wieczornych spotkań! --> Chętni mogą zrobić to tutaj!
Czwartkowy konkurs Quick Tip z pulą nagród 300 euro jest już otwarty. Wypełnij kupon do 16.00! Szukaj go tutaj!
Piątkowy konkurs Mecz Dnia, a w nim do wygrania 2x20 złotych! Sam wybierz sobie mecz i wygraj w nim swoją nagrodę. Pamiętaj, że typujesz wynik tylko jednego meczu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce.
Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem.