Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 21:36 Jetbull - 20zł na slocie Hockey Madness
20 zł za darmo na slocie Hockey Madness
Gorączka olimpijska osiąga punkt wrzenia, a przed hokejowym szaleństwem nie obronił się nawet Jetbull. Dlatego wszyscy klienci otrzymają 20 zł za darmo przeznaczone na grę na slocie Hockey Madness. Zaloguj się na swoim koncie, a bonusowa kwota będzie do Twojej dyspozycji. Życzymy dużo szczęścia!
To nie jest tylko dla nowych klientow? Ja sprawdzalem i nie mam tych 20zl. NApisalem im meila.Chyba ze to tylko dla nowych klientow wiec sie nie zalapie.
Kolego wbij na tą grę i kliknij na grę za pieniądze i tam na górze powinieneś mieć Hockey Madness Login Bonus klikasz w to i grasz
Ps. nie wiem co jest grane ale ja otrzymałem tylko 5 ;/ być może dlatego że grałem tam kiedyś w euro i tak miałem w ustawieniach? Dziwne ale już mi się nie chce tego dochodzić. Gra daje nieraz ale ogólnie skąpo.
Ostatnio zmieniony przez Alfonso Perez Pią 12 Lut, 2010 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Kolego wbij na tą grę i kliknij na grę za pieniądze i tam na górze powinieneś mieć Hockey Madness Login Bonus klikasz w to i grasz
Ps. nie wiem co jest grane ale ja otrzymałem tylko 5 ;/ być może dlatego że grałem tam kiedyś w euro i tak miałem w ustawieniach? Dziwne ale już mi się nie chce tego dochodzić. Gra daje nieraz ale ogólnie skąpo.
klikam ale nie ma tam opcji tej co napisales.czekam na odp od supportu ,najwyzej dam sobie spokoj,to tylko 2 dyszki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce.
Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem.