Wprowadzony wraz z innymi atrakcjami Zimowych Igrzysk Olimpijskich 2010, jeden z najlepszych automatów video jest już dostępny w naszym Kasynie. Masz w nim aż 15 Darmowych Spinów do wykorzystania!
Winter Gold to nasza zimowa propozycja automatu video, z bogactwem nagród!
Twoje Darmowe Spiny już na Ciebie czekają! Jedyne, co musisz zrobić to zalogować się, uruchomić grę i wykorzystać spiny! Nie zwlekaj, darmowe spiny tracą ważność 16 lutego 2010.
u was tez trzeba bylo czekac okolo 30min zeby gra sie zaladowala? i jak wyniki? u mnie 0.65 z darmowych krecen i zagralem jeden strzal za 0.60 i wpadlo 5 skoczkow wiec calkiem ok:D
Troche ? Po zaladowaniu gry wyskoczył mi error ze nie można załadować :X Miał ktoś tak ?
Jeszcze chce powiedzieć, żę to promocja dla starych graczy, chociaż wcale tego nigdzie nie umiem wyczytać. Na live chacie tez mi tego nie potrafią wytłumaczyć i każą pisać do supportu...
Ostatnio zmieniony przez sacrum Sro 10 Lut, 2010 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce.
Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem.